Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 220 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 895 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1985
Épület szintje 3
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Paks, Malom hegyen teljes Dunai Panorámával, 220 m2-es családi ház ELADÓ!
Az ingatlanban 3 szinten hét szoba lett kialakítva, melyek közül három hálószoba, az étkező és a nappali is saját erkéllyel rendelkezik, melyekről gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és környezetére.
A jelenlegi belső elosztás szerint a házba az utcai főbejáraton és a garázson keresztül megérkezve a földszinten egy előtér és az abból nyíló zuhanyzós fürdőszoba, mosdó, konyha a hozzá tartozó kamrával, étkező, nappali és lépcsőház található.
Az emeletre érve 3 hálószoba, fürdőszoba, WC és egy tároló helyiség található. A legnagyobb hálószoba saját gardrób helyiséggel rendelkezik, mely igény esetén könnyen egybenyitható, a tároló helyiség méretének és kialakításának köszönhetően egyszerűen egy plusz hálószobává alakítható.
A lépcsőházon át a szuterénbe érkezve egy kazánház, pince és két udvarra nyíló szoba fogad minket. Ezen helyiségek jelenleg tárolóként funkcionálnak, de könnyen kialakítható egy nyári konyha, fürdőszoba, akár önálló udvari bejárattal rendelkező lakrész is. A szuterén szintről a 895 m2-es parkosított udvarra érkezve egy terasz lett kialakítva mely ideális helyszín lehet csalási összejövetelek lebonyolítására is.
A ház fűtését gázkazán végzi radiátorok segítségével, a meleg vizet villanybojler biztosítja.
A ház kiváló elhelyezkedésének és jól alakítható belső tereinek köszönhetően minden igényt kielégítő otthona lehet, de akár befektetésnek is ideális.

Ár

Irányár 80 millió Ft (363.64 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Paksi Ingatlanhasznosító Kft.
Név Görög Zoltán
Telefon +36 30 517 2 Mutasd
Email gorogzoltan@ Mutasd
kiemelt