Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 330 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 953 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1979
Épület szintje 3
Energetika nincs
Paks frekventált részén 1979-ben épült tetőtér beépítéses családi ház eladó. A téglából épült épület legalsó szintjén egy 62 m2-es szuterén található kettő bejárattal. Az első szinten három szoba az egyikhez terasz, fürdő-wc, konyha és kamra van.
A közel 320 m2-es dupla komfortos ház második szintjén, három szoba az egyikhez itt is egy terasz, konyha, kamra található. Az épület legfelső szintjén a padlástéren kettő szoba az egyikhez szintén egy terasz tartozik ami csodás képet add a Dunára illetve fürdő, wc kapott helyet.
Az épület teljesen el van választva egymástól, megközelítése is csak külön lehetséges. A ház összes szintje klimatizált, télen a meleget hőtárolós villanykályha biztosítja. A csendes környéken található ház mellett egy 40 m2-es garázs is
helyett kapott, illetve több melléképület is. Ilyen például a közel 100 M2-es boltozott pince. A környékben óvoda, iskola, bolt található. Ideális választás lehet ez az ingatlan nagy családosok számára vagy vállalkozóknak a nagy mérete miatt.

Az ingatlan két külön házrészként is megvásárolható.

Az alsó szint 143 m2-es három szoba, konyha, kamra, fürdő, wc és kettő erkély található, illetve egy szuterén, ami garázsként is üzemelhet ára 23.000.000 Ft.

A másik lakás 193 m2-es és az alsó szintjén három szoba, konyha, kamra, wc, fürdő és kettő erkély található. A felső szinten kettő szoba, fürdő, wc és dunai panorámás erkély van. Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs is. Ár 28.000.000 Ft

Ár

Irányár 38,9 millió Ft (117,88 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Paksi Ingatlanhasznosító Kft.
Név Görög Zoltán
Telefon +36 30 517 2 Mutasd
Email gorogzoltan@ Mutasd
garázzsal