Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 210 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 899 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült kb. 1975
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Paks, újvárosi részének kedvelt családi házas utcájában, kiváló állapotú 210 m2-es, négy hálószoba plusz nappalis nagy családi ház 899 m2-es telken eladó.
Az ingatlan minden részletében fel lett újítva, a képeken látható állapotában várja leendő új tulajdonosát.
A földszinti lakószintjén egy klímával felszerelt nagyméretű nappali-étkező-konyha, két hálószoba, fürdőszoba és WC található. A tetőtérben két hálószoba, egy fürdőszoba és WC lett kialakítva.
A ház alatt egy akár külön lakrészként is használható szuterén van ahol jelenleg egy garázs, konyha, fürdőszoba, pince és kazánház helyezkedik el. A kazánházban található egy gázkazán mely a ház fűtését és meleg víz ellátását szolgálja, kiegészítve egy puffer tartállyal és egy a garázs tetején elhelyezkedő napkollektor rendszerrel. A gázkazánon túl villany kazán és vegyes kazán is van, plusz a nappaliban egy vízteres kandalló került beépítésre.
A ház mögött egy különálló két beállásos téglából készült garázs található, melynek alapterülete 56 m2, így két nagyméretű autón túl még bőven marad hely tárolásra.
A garázs tetőtere beépítésre került, melyet korábban irodának, jelenleg tárolónak használnak. A fűtés, víz, szennyvíz itt is kiépítésre került, a meleget az épületben külön gázkazán biztosítja.
A két épület közötti átjárást egy fából készült 30 m2-es terasz segíti, így a garázs tetőterében lévő helyiség könnyen megközelíthető, az alatta lévő üres terület jól használható mint fedett gépkocsibeálló, vagy lezárásával tárolóvá raktárrá alakítható.

Ár

Irányár 75 millió Ft (357,14 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Paksi Ingatlanhasznosító Kft.
Név Görög Zoltán
Telefon +36 30 517 2 Mutasd
Email gorogzoltan@ Mutasd