Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 95 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 215 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2018
Épület szintje földszintes
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Paks, óvárosának kedvelt utcájában eladásra kínálunk egy két hálószoba plusz nappalis teljes körűen felújított és kibővített 95 m2-es téglaházat 215 m2-es telken. Az ingatlan jelenleg emelt szerkezetkész állapotban van, új tulajdonosának, csak a konyhabútort, a burkolatokat, falak színét és a lámpák és villanykapcsolók típusát kell kiválasztania és rövid időn belül beköltözhet új otthonába.
A fűtést padlófűtés biztosítja villanykazán segítségével, plusz alternatív megoldásként egy ónémet cserépkályha is helyet kapott.
A jelenlegi állapotnak köszönhetően könnyen az új tulajdonos elképzeléseire szabható az ingatlan. pl: a nappaliban kialakítható egy harmadik hálószoba, a fürdőszobába beépíthető egy szauna is.
Az udvar térkövezése, a zöldfelület és a terasz nagysága az új tulajdonos elképzelése alapján kialakítható, egy-kettő autó számára van elegendő terület.
A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően és modern belső kialakításából adódóan jó választás lehet bárki számára, aki új, modern ingatlant szeretne vásárolni, de mindezt nem társasházban képzeli el, hanem egy önálló családi ház formájában.

Ár

Eredeti irányár 42.5 millió Ft
Akciós ár 39.99 millió Ft (420.95 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Paksi Ingatlanhasznosító Kft.
Név Görög Zoltán
Telefon +36 30 517 2 Mutasd
Email gorogzoltan@ Mutasd
akciós ár