Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege hotel, szálloda
Belső terület 2252 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Telek terület 5249 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
Tolna, központjában, az M6-os autópályától 2 km-re, Paks-tól autóval 20 percre, eladásra kínálunk egy 20 éve folyamatosan jó kihasználtság mellet működő három csillagos szállodát!
A szálloda 29 szobával (61 ággyal) és három lakosztállyal rendelkezik, 5.249 m2-es parkosított telken fekszik, melyen 3 szinten 2.252 m2 beépített terület szolgálja a vendégek kényelmét.
A szobák átlagosan 18 m2 nagyságúak, fürdőszoba, telefon, TV, internet mindegyikben van. A fűtést központi gázkazán, a meleg vizet napkollektorok és a központi kazán biztosítja. A vendéglátó egység rendelkezik egy 60 személyes légkondicionált étteremmel, egy 350 adagos konyhával és egy 110 személyes légkondicionált külön teremmel. A vendégek kényelmét szolgálja még két 25 fős társalgó, wellness részleg, kondicionáló terem, öltözők, 60 férőhelyes fedett grill terasz + 32 férőhelyes szabadtéri terasz. Az étkezés a szálloda saját éttermében lehetséges, bőséges reggeli és vacsora választható.
Mindezeken felül az épületben helyet kapott egy 160 m2-es 4 szobás szolgálati lakás két fürdőszobával és két db fedett terasszal.A lakáson kívül van az alkalmazottak számára létesített férfi-női öltöző, fürdők, saját mosoda, raktár, 2 db garázs, műhely, kazánház.
A szálloda közvetlen szomszédságában elérhető egy új színházterem és sportcsarnok épület, plusz egy uszoda is található sétáló távolságon belül.

Szálloda fő szolgáltatásai: szállodai szolgáltatás, éttermi szolgáltatás, rendezvény szervezés, rendezvény szolgáltatás.
Az ingatlan és környezete a folyamatos gondos karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotnak örvend, így leendő új tulajdonosa kezdeti extra beruházás mentesen tudja tovább üzemeltetni.
Paks közelsége miatt, kiváló lehetőség lehet a közelgő Paks 2 beruházás kapcsán érkezők elszállásolására, ezáltal gyors megtérülést eredményezve új tulajdonosának.
Bővebb információkért hívja a + 36 30 517-2623 telefonszámot!

Ár

Irányár 450 millió Ft (199,82 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Paksi Ingatlanhasznosító Kft.
Név Görög Zoltán
Telefon +36 30 517 2 Mutasd
Email gorogzoltan@ Mutasd